Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2007 03:00 - My parents = My heroes.
Автор: candy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1576 Коментари: 2 Гласове:
0



Отдавна се каня да напиша такъв пост за моите родители. Те са най-специалните хора в моя живот, най-искрената любов, най-иститнските моменти...
Те са невероятни и им благодаря, че ги има и ми помагат във всяка една ситуация.

Първо искам да ви разкажа за тяхната любов. : ) Имали са от онези запознанства, които на пръв поглед изглеждат като флирт или като нещо незначимо, но ето, че от едно обикновено запознанство в дискотека е прерастнало в голяма любов. Те са заедно от повече от 20 години, карат се, ревнуват се, пият вечер само двамата вино докато обсъждат живота, правят си малки, сладки подарачета, подаряват си по нещо за 14 февруари... те са щастливи! Работят по 15 часа на ден, нямат време за нищо, но никога не се лишават от хубавите, малки неща в живота. 

Майка ми е на 38 години, но често ни бъркат за сестри. Тя изглежда доста по-млада. Има хубаво бяло лице, сини очи и черна коса. Тя е маниачка на тема платове и мислене на модели, вечер не заспива докато не нарисува някой модел дрешка. Обича да ходи по магазините като всяка жена разбира се: ) Тя е доста емоционална и често плаче за малки неща ( по това и аз приличам на нея ). Знаете ли колкото и голяма да съм всеки път, когато гушна мама усещам една топлина, една миризма на лек, приятен парфюм. Обичам я безкрайно много, много, много. Мамо, ти си най-важният човек за мен на тази планета!!!

...и тати : ) 
той е веселяк! За съжаление вече с прошарена коса, но не е изгубил чара си! Той е на 43год (белите коси са от 2 жени досещате се кои) Баща ми обича да се чувства млад, не иска да го назовават с "чичко", а "батко" : ) Обича да се събира с млади за да се чувства по-млад, интересува се от всичко, от което се интересува младото поколение за да е в крак с модата. Обича да прави изненади от малки подарачета, цветя до чисто нов монитор за мен. И въпреки, че иска да е млад никога не забравя колко е важно семейството, държи да общуваме и определено мога да кажа, че хубавото в нашето семейство е, че говорим открито за абслютно всичко. 

Наистина много обичам семейството си! Много държа на родителите си ( и на Рен ( баба ) и дядо естествено). Те са едно от най-хубавите неща, които имам и знам, че ще имам цял живот, защото те заемат най-голямата част от моето сърце. Независимо на колко километра съм от тях никога няма да спра да ги обичам.
И да незнам за кой път го казвам, но:
МНОГО ВИ ОБИЧАМ! НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙТЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!!!


Тагове:   my,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dimage - :)
14.09.2007 12:00
Желая ти още безброй прекрасни мигове със скъпото семейство! Радвам се че оценяваш каквъ прекрасен дар имаш! Много топлина и любов ви желая!
цитирай
2. nestor - Похвално
22.09.2007 23:26
А и си щастливка не задруго а затоваче осъзнаваш какво имаш на момента а не после когато вече го няма
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: candy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 218145
Постинги: 92
Коментари: 135
Гласове: 828
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031